Lovec1Nováčik 
Odoslané
pred 5 rokmiAhojte, prosim o radu, mam garmin oregon 400t, v geogete som si pridal waypointy k vyriesenym mystery keskam, dal som export (je tam kopec tych skriptov na export, netusim ktory pouzit), dal som ten extended v2 to gpx a hodil priamo do garmina - gpx - xxx.gpx a nikde to tam nevidim.
Dalsia vec, v garmine som mal PQ, ktore som nasledne vymazat aj s wpt.gpx (tipujem ze waypointami), teraz otvorim gps poozrem waypointy a stale mi tam ukazuje tisic waypointov, ako ich zmazem? Nechcem tam mat waypointy nepotrebne, chcem len tie ktore si vytvorim (finalky) v geogete ku keske exportujem ich a vlozim do garmina (nie do pamatovej karty).
Som z toho uplny jelen, prosim o radu dakujem,
Lovci2
Geocaching:
Kraj:

Košický kraj.
Balin50Junior užívateľ 
Odoslané
pred 5 rokmiexport je jednoduchý, klikni na
vyber formát
a daj uložiť ako
Garmin:
keď sa pozrieš do GPS tak nájdi zložku Garmin a v nej zložku GPX
tam sú uložené GPX súbory
treba pravidelne premazávať.
Geocaching:
Kraj:

Bratislavský kraj.
Balin50
Huawei Mate 20 Light A: Drake , Garmin Monterra
Lovec1Nováčik 
Odoslané
pred 5 rokmiDobre, gpx zlozka je prazdna, vsetko som zmazal. mam tam len na sd karte topo v4, gps som odpojil od pc. zapol som ho, otvorim/kliknem - správca zem.(zemepisných) bodov a je tam velmi vela bodov s modrou vlajočkou a aj na mape ich vidim, su pomenovane akokeby pod GC kodmi, ale niesu to gc kody napr - FN7JKKZ. ja tam praveze nechcem nič. Ide mi o to aby tam boli len PQ ktore som si vytvoril na gc.com zlozenych z tradiciek iba, a aby tam boli waypointy s modrou vlajockou ktore pridam ako samostatny gpx subor z geogetu - teda vyriesene mystery... najprv mi ale prosim ťa porad ako zmazat tie waypointy co su tam teraz, lebo vsetky zlozky su prazdne GPX zlozka nic tam neni.
Geocaching:
Kraj:

Košický kraj.
Balin50Junior užívateľ 
Odoslané
pred 5 rokmiinak GPX je lepšie dať na kartu. Keby to nebolo v poriadku tak Garmin sa občas zasekne a treba rezetovať. Kartu jednoducho vyberieš a údaje zmažeš
Geocaching:
Kraj:

Bratislavský kraj.
Balin50
Lovec1Nováčik 
Odoslané
pred 5 rokmidobre, gpx dam na kartu, ale ked otvorit v gps Skryse geocache, nic mi tam neukazuje, prazdno.
Geocaching:
Kraj:

Košický kraj.
Balin50Junior užívateľ 
Odoslané
pred 5 rokmiNa karte treba mať zložku garmin, tam sa dávajú mapy
v nej zložku GPX, tam nahráš svoje GPX
zobrazovať sa ti budú všetky nakoľko garmin načíta všetky GPX čo tam máš, s tým nič neurobíš. Zobrazovať sa ti tam budú všetky WP teda aj steage k multinám a mystery
Geocaching:
Kraj:

Bratislavský kraj.
Balin50
Balin50Junior užívateľ 
Odoslané
pred 5 rokmiGeocaching:
Kraj:

Bratislavský kraj.
Balin50