Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.

Mapy

Naposledy aktualizované pred 3 rokmi
Balin50Balin50Junior užívateľ Junior užívateľ
Odoslané pred 3 rokmi
Vytvoríš v PC adresár kam uložíš mapu a tento program. Následne chytíš mapu a položíš na daný program ktorý sa sám spustí a mapu odomkne.
Tento systém funguje po Monterru a tuším ešte O600 ale to nemám overené.Vyššie verzie GPS už potrebujú vygenerovať na kartu alebo prístroj aj registračné číslo.
Ak budeš dávať novú kartu tak treba na nej vytvoriť adresár Garmin, tam sa dávajú mapy
V adresári garmin sú ešte adresáre
GPX
GGZ
POI
SQL
Do adresára SQL sa dáva SQL súbor k mapám kde sú uložené trasy. To platí pre mapy rakúska, nemecka, francúzska a pod. Problém je, že tieto trasy sa na mape nezobrazujú a treba ich vyhľadať v menu.
Tam sú vlastne turistické chodníky ktoré sú na našej mape vyznačené farebne. V BaseCampe si môžeš tieto trasy vyhľadať a pozrieť.

Určite odporúčam mapy a gpx mať na karte. Pri probléme vieš kartu vybrať a problém opraviť.
Geocaching: Profile Kraj: Bratislavský Bratislavský kraj.
Balin50
Huawei Mate 20 Light A: Drake , Garmin Monterra
S
sagar1Nováčik Nováčik
Odoslané pred 3 rokmi
Som Ti Veľmi vďačný, za ochotu a čas, ktorý mi venuješ. Len ja nie som až tak zdatný v týchto veciach. Teraz mám problém vôbec navigačku rozbehnúť. Keby nebolo covidu, tak už som pred Tvojím domom a smutne pozerám do okien, aby si my to opravil.Úsmev
Geocaching: Profile Kraj: Trnavský Trnavský kraj.
Odoslané pred 3 rokmi
V pohode.
Skúsil si obnoviť systém zo zálohy alebo cez net. Návody sú na nete. Poprípade garmin expres.
Podľa všetkého si zmazal niečo čo si nemal alebo reset neprebehol tak ako mal. Reset je vlastne nastavenie do továrenské ho nastavenia tak ako mobil. To som už niekoľkokrát robil a vždy OK.
Keby si potreboval mapy tak nejaké mám
Balin50
S
sagar1Nováčik Nováčik
Odoslané pred 3 rokmi
Jupíí. Tak som ju zase resetol. Už bez SD karty. Navigačka opať ide, ale teraz mám strach do nej strčiť tú kartu, že by som na ňu dával mapy. Vieš mi prosím Ťa po lopate popísať čo s ňou spraviť? Už som ju naformátoval.
Odoslané pred 3 rokmi
Na karte si vytvoríš adresár Garmin
V tom adresári ešte GPX, POI poprípade SQL
Do adresára garmin nahráš mapy, neviem či si si zálohoval mapu alebo použiješ tú čo som ti dal link, tá by mala byť odomknutá
keby nie tak odomkneš tým programom čo si si asi už stiahol
V montane by to malo fungovať
do adresára GPX potom dávaš kešky
do POI poi súbory ak používaš
nájdeš na poi.cz alebo https://poiplaza....
POI sa nahráva poiloaderom od garminu
kešky dávaj vždy na kartu, keby neboli korektné tak sa ti pri štarte garmin zasekne, kartu dáš von, zmažeš a nahráš nanovo.
Keby si potreboval garmin mapy tak daj vedieť, dám ti zoznam čo mám.
rozdiel medzi OSM a Garmin mapami je ten, že OSM sú aktuálne ale ľudia tam zapisujú aj blbosti poprípade aj chodníky ktoré sú akože neoficiálne. Garmin má len oficiálne chodníky a cesty.
Mapy na www.osmg.brazovic... majú tú nevýhodu, že sa nedá vyhľadávať, v basecampe to vždy spadne, v GPS som neskúšal
Balin50
S
sagar1Nováčik Nováčik
Odoslané pred 3 rokmi
Tak vyzerá to,že som zachránený. Garmin už funguje aj s kartou. Teraz sa vraciam na začiatok problému a to zobrazovanie keší na mape. Do teraz mi ukázalo len kešku na ktorú som navigoval. Pri prechádzaní mapy mi však zvyšné uložené neukazoval. Je možné, že to bolo tým, že som kešky nahrával do gpx súboru v navigácii? Na karte som pôvodne žiaden gpx súbor nemal. Alebo to nemá vplyv?

Zlúčené 29 marec 2020 20:03:
No tak mapy fungujú v pohode. Aj navigačka. Jediný problém je zo zobrazovaním kešiek na mape. Čo som si všimol tak parking ku keške mi zobrazí, kešku však nie.
Odoslané pred 3 rokmi
je jedno či je na karte alebo v prístroji. Systém kontroluje pri štarte oboje.
Zaleží aké keše tam máš. Štandardne načíta kešky od aktuálnej pozície do vzdialenosti 200km. Neviem ako to je v menu, ja mám na obrazovke truhlu a tam sa zobrazujú kešky takže aj odtiaľ si môžem vybrať.
Filter je nastavený tak aby načítal najbližšie a všetky
https://ctrlv.cz/...
takže treba skontrolovať aj toto nastavenie

Zlúčené 29 marec 2020 20:22:
Este oprava, na mape sa zobrazujú len blízke kese, keď mám KE keše tak sa na mape nezobrazia, len vtedy sa zobrazia keď zobrazí Košice. V zozname sa zobrazujú podľa vzdialenosti.
Balin50
S
sagar1Nováčik Nováčik
Odoslané pred 3 rokmi
Neviem či sa vyjadrujem jasne. V zoznamoch kešky vidím. Mám tam teraz nahodené len najbližšie keše . Ale keď si otvorím mapu tak tam ich nevidno. Ukáže mi len parkoviská ku keškám.
Odoslané pred 3 rokmi
pošli mi to
skúsim u mňa
Balin50
S
sagar1Nováčik Nováčik
Odoslané pred 3 rokmi
Ako som písal na fore. Už to funguje. Prisahám bohu, že netuším, čo sa stalo. Každopádne Ti veľmi pekne ďakujem za ochotu a trpezlivosť, čo si so mnou mal. Veľmi si toho vážim. Neviem, či poznáš porekadlo podaj prst a utrhne Ti celú ruku, ale chcel by som Ťa poprosiť, či nemáš mapy niektorých okolitých krajín. Síce neviem kedy sa bude dať ísť cez hranice, ale do budúcna by sa mi hodili. Ešte raz veľká vďaka.
P.S. Na Maďara píšeš celkom slušne po slovensky.Úsmev
Vy môžete zobraziť všetky vlákna v tomto fóre.
Vy nemôžete začať nový diskusný príspevok v tomto fóre.
Vy nemôžete odpovedať v tomto diskusnom vlákne.
Vy nemôžete začať v anketu v tomto fóre.
Vy nemôžete na tomto fóre nahrať prílohy.
Vy nemôžete stiahnuť prílohy v tomto fóre.
Vy nemôžete príspevku zvýšiť alebo znížiť hodnotenie.
Nastavil/a si nemôžete odmenu v tomto vlákne.
Užívatelia, ktorí sa zúčastnili diskusie: Balin50, sagar1
Používaním tejto stránky súhlasíte s naším nastavením ochrany osobných údajov a pochopíte, že používáme súbory cookie. Niektoré súbory cookie už boly nastavené.
Prosím, kliknite na tlačítko 'Súhlasím', aby sa tento panel skryl. Pokiaľ budete pokračovať v používaní tohto webu bez akýchkoľvek krokov, predpokladáme, že súhlasíte s našimi zásadami ochrany osobných údajov.Tu si môžete prečítať ďalšie informácie o našich zásadách ochrany osobných údajov